torsdag 30. april 2009

Utsikten

Det er ikke mye som er STORT i Brauta, hvertfall ikke huset. Men UTSIKTEN fra verandaen er desto større!



Hvit vår!

Våren har vært i her lenge, men i går var det virkelig tydelig. HVIT vår i bakken rundt huset! Helt dekket med Hvitveis! Kjempe fint, så jeg og "Lille prinsesse" måtte ut og ta noen bilder i det hærlige været!


mandag 27. april 2009

Spisebord



Her er mitt neste prosjekt.
Vi har brukt dette 8-kantede spisebordet før vi flyttet til Brauta, men det har stått lagret i flere år nå. Når vi flytter til Bjørnes har vi plass til spisebordet igjen! :)
Før vi kan ta det i bruk trenger det en liten oppussing! Skal pusse ned den gamle malingen, sparkle evt. skavanker, ha på heftgrunn og male det på nytt.


Jeg har såvidt startet å pusse bordet, men det går smått. "Lille prinsesse" må som regel være med, og da får jeg kun jobbet med det mens hun tar en formiddagslur. Så vi får se om jeg blir ferdig med bordet (og stolene) til vi skal flytte til Bjørnes.

onsdag 22. april 2009

Gamle skatter


Jeg kan klarer nesten ikke å vente på å få tatt i bruk noe av de gamle tingene vi har stående på lager i et kjellerrom.Det er møbler, og små og store bruksgjenstander om hverandre. Alt har blitt stuvet sammen, og jeg er spent på hvor mye av det jeg kommer til å ta frem når vi flytter inn på Bjørnes. Her i Brauta har vi iallefall ikke rom for noe av det...

søndag 19. april 2009

Veranda


Selv om været har vært en smule ustabilt i det siste, har jeg hatt veldig lyst til å få smurt verandaen. Slik at vi kan sette ut hagemøblene, og begynne å bruke verandaen i de små solgløttene som kommer. Så i går sjekket vi værmeldingen, og satte i gang. Først ryddet, spylte og skurte vi verandaen. Så satte jeg i gang med å smøre med treolje. Det trengtes sannelig....
Bilde viser godt hvor stor forskjell det ble!

Senere på dagen var vi på en liten trilletur, og hva tror dere dalte ned fra himmelen i 5 varmegrader?!? Jo, SNØ!!! Er vel kanskje ikke meningen at det skal snø å en nysmurt veranda, men gjort er gjort. :)

Kjole

Neste helg skal vi i bryllup. En kamerat av samboer'n skal gifte seg, og jeg har selvsagt ikke noe å ha på meg. For jeg synes ikke at man skal ha på seg svart kjole i bryllup, det blir litt for begravelse for min smak....

Da jeg, lille prinsesse og ei venninne av meg var i byen for å handle, var det veldig lite kjoler i butikkene. Og de få som fantes, var DYRE! Så gikk vi forbi Kappahl. "Her finner jeg aldri noe" sa jeg. "Men kan jo titte innom allikevel".

Men se hva jeg fant!
De har tatt inn en kolleksjon de kaller Vintage Stories. Synes denne kjolen var litt søt! Den er kanskje litt for sommerlig til et april-bryllup i Trøndelag, men det blir denne likevel! Kjøpte også smykke og sjal til kjolen i fra samme kolleksjon.

fredag 17. april 2009

Drømmer...

Nå har jeg vært innom en god del interiørblogger, og blir så imponert over hvor flinke mange er til å fremheve sin stil!

Selv sitter jeg bare og drømmer om å få startet med interiøret i eget hus.
Har vel på sett og vis bodd i eget hus i noen år nå, men jeg har jo alltid vist at dette ikke kommer til å bli et varig bosted for oss. Men nå ser jeg lyset i tunnelen, for å si det sånn. Nå har vi kommet så langt at vi har KONKRETE planer for vårt kommende hjem. Melding om fasadeendring er levert til kommunen (og jeg har trumfet gjennom en muntlig godkjenning - så slipper vi å vente i tre uker på å få vite om vi kan bygge om), og snekker er bestilt (han skal vi snakke litt nærmere med i slutten av neste uke).
Det som gjenstår for øyeblikket er vel at vi klarer å bestemme oss for hvordan vi vil ha det, hvilke drømmer vi vil prøve å få konkretisert. :)

Det klør i fingrene etter å sette i gang, men så enkelt er det vel ikke...
Ett av mine prosjekter i forbindelse med innredningen av huset er å male opp kjøkkenbord og spisestue med tilhørende stoler! Ikke all verden, men med min tolmodighet får vi se hvordan det går...

onsdag 15. april 2009

Første innlegg i bloggen

Her er det allerførste forsøket på en Brauta-blogg! :)
Så får tiden vise hvordan dette går...