tirsdag 30. juni 2009

Svever!

Jeg svever fortsatt etter helgens supre resultater.
Men begynner å lande, for her trengs det litt rydding og støvtørking... Kommer raskt ned på jorda igjen da. I går orket jeg ikke gjøre noe innendørs, det var alt for fint til å være inne.

Vi synes selvfølgelig vi har fine hunder, men i helga har vi fått bekreftet at Apollo virkelig er en fining! Han ble nemmelig "Best In Show"! :D


Apollo hviler etter helgen i BIS-vinner stolen!

mandag 29. juni 2009

Snekkerne har ankommet!

Nå har (endelig) snekkerne ankommet!
Jeg var der da de kom til Bjønnes i dag, og da jeg dro hadde de allerede tatt av takplatene på den ene siden av taket! Det er nå fremover det blir spennende! Kan nesten ikke vente....

torsdag 25. juni 2009

Hærlig sommer!

Endelig var det en dag med deilig sommervær, og hvem ble solbrent?!?
Jeg, selvfølgelig!!! Jo da, jeg er klar over at gammel solkrem er "god som ny", men det var nå det jeg fant i går før vi skulle på trilletur! Resulatat er knall røde skuldre... Men men...

5 mødre med barn og 3 hunder var på trilletur i går! Kjempetrivelig! Gikk en kjempefin turvei, og hadde med oss matpakke og satt ute på en benk og spiste lunsj! Var ute på trilletur sist onsdag også, og vi skal prøve å fortsette med det utover sommeren! Trilletur med hund og barn, sosialisering for voksne, barn og hunder! :)

Nå ligger "Prinsessa" og tar en middagslur i vogna. Og jeg skal egentlig benytte tiden til å pakke til helga. For "Prinsessa" og jeg skal til Brundalen og Stjørdal for å se på hundutstilling i helga. Oppdretteren til Apollo skal stille ut Apollo, både lørdag og søndag. Så det blir spennende! (Både utstillingene, og bilturen dit...)

Var i Levanger på tirsdag, for da møttes jeg og Apollos oppdretter der for å overlevere Apollo til oppdretteren. Der møttes vi på Magneten, for der er det jo også mulighet for å få svidd av noen kroner. Og skulle du ha sett, det klarte jeg... :) Dere skal få se hva jeg kjøpte senere ;)

God helg alle sammen!

PS: Husk (ny) solkrem! ;)


onsdag 24. juni 2009

Deilig sol!

Dette har jeg ventet på! :D
Endelig får jeg følelsen av at det faktisk er sommer!



(Bilde fra www.yr.no)

Dårlig bilde, men HÆRLIG vær! :D

fredag 12. juni 2009

Sikringsskapet

Det skjer faktisk noe med huset på Bjønnes, men det er ikke stort å ta bilder av...

Elektrikkeren har vært der og jobbet med sikringsskapet, men han er ikke helt ferdig.
Alle sikringene er nå skiftet ut med automatsikringer (eller hva det nå heter...).
Det er også satt inn en seriemåler, slik at vi kan holde rede på strømforbuket i hver leilighet i huset.

Været gjør at det heller ikke er aktuelt for snekkerne å begynne å rive taket enda. For det hadde vært fint med mer enn noen minutters pause i regnbygene når deler av taket skal av.... :)


tirsdag 9. juni 2009

Dusj

På badet vi bygger på Bjønnes skal vi ha en dusj med høyt "kar", slik at "prinsessa" kan få bruke det som badekar. Enkelt...
Det finnes et utall med dusjer med steam med høyt kar, men det har vi ikke bruk for. Disse koster også ganske mye mer enn det vi har sett for oss å bruke på en dusj i denne omgang. :)

Den som leter skal finne!
Jeg har funnet en dusj fra VikingBad som heter Tornado DS W1007. Den er ganske enkelt en dusj med høyt "kar"! :)


mandag 8. juni 2009

Apollo

Apollo har vært på ferie hos oppdretterne, og de har hatt ham med på utstillinger to helger på rad. Og gutten har gjort det kjempebra!
Det er 25 mil mellom oss å oppdretterne, så det blir litt avstand når han skal hit eller dit. I morgen skal vi møtes på halvveien, så jeg får med supergutten hjem for en stund. Men det er ikke lenge til han oppdretteren skal stille ham ut igjen, så det blir spennende.

Bildet under ble tatt for 2 uker siden.


Vakker, ikkesant?!?

mandag 1. juni 2009

Melkespann



Vi har et lite melkespann stående ved vedovnen. Her gjør det nytte som pyntegjenstand, og som beholder for våre opptenningsbrikker. Praktisk og fint!
Tipset har jeg fått fra en god nabo! :)