tirsdag 7. juli 2009

Fuglebur til pynt

Hos "Kremmerhuset" fant jeg noen fine fuglebur på tilbud. Jeg hadde mest lyst på det minste. Det var det bare ett igjen av, og det manglet pynten på toppen. Ei i butikken sa jeg skulle få mer avslag hvis jeg ville ha buret, ei anna i butikken mente at vi kunne ta toppen av et av de større burene. Vi prøvde å flytte over en topp fra et stort bur, men det ble ikke fint. Det ble alt for voldsomt.

Men jeg hadde lyst på buret, så jeg tok det uten topp.
Jeg måtte selvfølgelig se litt mer i butikken før jeg betalte, og hva fant jeg? Jo, en karamikk-knott til f.eks. å ha på en skuff eller en skapdør. Den kunne jo passe!



Det var liksom litt flatt....




Syns ikke det ble så verst. :)

Jeg har tidligere vist dusjen vi har bestilt for å ha på badet på Bjønnes, men...
I dag har vi funnet ut at det kanskje ikke passer inn på badet!!!! Årsaken er at det ikke er full takhøyde på badet, og at taken ble noe lavere enn i det glamle takløftet pga. nye krav til isolering mm.

Grumf... Dette var jo noe av det eneste vi faktisk hadde klart for oss hvordan vi ville ha det, og så går det ikke!!! Jeg kan ikke få sakt hvor irriterende det er... Får håpe det blir bedre når jeg får sovet på det i natt ;)

Her er et bilde av hvor langt de har kommet med takoppløftet i dag. Snekkerne har også startet å ta av taket på den andre siden der det også skal være et takløft. På denne siden skal det være vaskerom og bad.


mandag 6. juli 2009

Snart ferie!

Snart går det mot ferie. Min kjære skal jobbe ut denne uka, så er det ferie!
Noen store utflukter blir det ikke. For vi håper å kunne begynne å jobbe innendørs på Bjønnes. Fortsatt holder snekkerne på med det utvendige arbeidet med takløftene. Det er kommet opp en limtredrager som skal holde opp løftene, og det er satt opp litt reisverk.

I dag har Eira vært en liten tur til dyrlegen, og hun er fortsatt litt trett og rar i formen. Siden i går har hun hostet/kremtet/pustet tungt innimellom, og det var ikke over enda i dag. Dyrlegen dopet henne ned, men så ingenting i halsen på henne. Det kan hende hun har svelget en veps.... Noe som ikke helt uventet kan føre til ubehag i svelget og halsen... Det skal ikke forundre meg om det er det hun har gjort, for rett som det er snapper hun fluer. Håper hun er bedre i morgen (når hun har fått sovet av seg rusen) :)

Her er to bilder fra loftgangen på Bjønnes, det er her taket skal løftes. Så jeg håper jeg snart kan vise dere nye bilder her i fra, og at det da har skjedd litt forandringer her!


Her døren inn til kjøkkenet og stua.



Her er døren inn til det som skal bli mitt og min kjæres soverom.

Navnebytte

Jeg har bestemt meg for å skifte navn på bloggen min. Årsaken til det at det etterhvert kommer til å handle mest om det vi holder på med på Bjønnes, og at vi etterhvert kommer til å flytte dit. :)
Så fra nå av er jeg å finne her i "Mitt Blogglandia"!