torsdag 29. april 2010

Termin!

I dag har jeg termin! 
Så nå går jeg bare å venter på at det skal skje noe... Men det virker som om "Lille i Magen" ikke har fulgt med på kalenderen, så h*n kommer nok ikke i dag heller! 
Nå skal jeg ut å rydde litt i garasjen sammen med samboer'n, så kanskje den lille blir lei av å være der inne! Det er lov å håpe... (Det hjalp ikke med rydding i hagen i går...)

Den nye stelleveska er nå hentet ut på posten, og den er bare SÅÅÅ fin! Gleder meg til å ta den i bruk sammen med søskenvogna!

onsdag 28. april 2010

Trappa

I dag kom gulvleggeren tilbake og limte gulvbelegget i trappa! Så nå er det "bare" for samboer'n å kutte til og feste trappenesene! 

Sånn så det ut før vi fikk om skilleveggen mellom leilighetene i huset.

Fint gulvbelegg i trappa...

Sånn ser det ut akkurat nå.


tirsdag 27. april 2010

Et ønske går i oppfyllelse....

God morgen!

Jeg har jo laget meg en liten ønskeliste på bloggen, og nå går et av ønskene i oppfyllelse!
For nå har jeg sendt bestilling på en brun AIDA byStroom stelleveske! Heldige meg får den i gave av en gammelonkel!
Bildet er hentet fra: http://www.lilleprinsen.no
 
Veska ble bestilt sent i går kveld, så nå er det bare å vente på posten...

Nå skal jeg til jordmor på kontroll. (Forhåpentligvis den siste før fødselen...)

mandag 26. april 2010

Ferdig med gangen!

Her er det noen bilder som viser hvordan gangen vår ser ut for øyeblikket. Det er fortsatt ganske nakent på veggene, men det blir bedre etterhvert. 

Slik så gangen vår ut forrige helg!

Her holder vi på å få opp den overmalbare tapeten, så det er noen timer igjen med jobb før det ser ut som det gjør nå...

Slik ser den ut nå!

Hemnes speil og kommode fra IKEA.

Innslag av gamle ting som jeg nå har hentet opp fra lageret i kjelleren. I kassen med to lokk skal vi oppbevare de hundbåndene vi bruker mest. (Apollo går sjelden i bånd, men hvis vi skal bort er det greit å ha med).

På den andre siden av ytterdøra har vi hengt opp 2 knaggrekker fra KID. Som dere ser blir det "vognparkering" i to hjørner i gangen.

Enda mangler vi et garderobeskap for oppbevaring av klær som ikke blir bruk daglig. Vi er ikke helt sikre på hva vi vil ha, så derfor kan det hende vi bare tar et skap vi har stående enn så lenge.

søndag 25. april 2010

Mer gang!

I går ble gangen "ferdig"! Dvs. alt listverket er kommet på plass, IKEA-kommoden er skrudd sammen og speilet er kommet på veggen! Nå gjenstår det litt annet småtteri, bl.a. å ha akryl på alle spikerhullene i listverket....
Jeg har ingen bilder jeg har lyst til å legge ut enda, for det er fortsatt litt "kaos" i gangen, men håper det snart blir litt ordning på det.

I går fikk vi også opp det siste av listverk på soverommet og på loftgangen!
Herlige greier!

Gamle messingstaker i ny drakt


Siden i fjor sommer har jeg planlagt å spraye en 5-armet messing lysestake med kromspray, men det har bare ikke blitt gjort. Før nå.... Og her er noen bilder av resultatet.


Lysestaken kjøpte jeg på loppemarked for 10 kroner, og den er sprayet med kromspray fra Biltema: :)


Jeg synes absolutt det var verdt det! 
Hva synes dere? 

fredag 23. april 2010

God morgen!

Våren er her, solen skinner og vi får akkurat nå gulvbelegg i gangen! :) Herlig!
Nå skal jeg kjøre "Prinsessa" i barnehagen, før jeg selv skal til fysioterapeuten.

Ha en fin dag alle sammen!

lørdag 17. april 2010

Gangen!

Nå har det skjedd noe i gangen vår!
Fredag fikk vi malt to strøk i gangen og i loftstrappa! Og det takket være god hjelp av svigermor som kom og hjalp oss å male! (Tusen takk!)

I dag har samboer'n gitt seg i kast med loftstrappa. Han har tatt av trappenesene, og gjort en kjempejobb med å få av limet. Så er det gulvbelegget som skal rives av, mer lim som skal fjernes, trinn som skal skrue (for å få bort knirk), pussing, grunning og maling. I slutten av neste uke kommer det en malemester for å legge gulvbelegg i gangen og trappa, så til da må alt være klart. Til da må vi også få malt taket i gangen. (For å slippe å være redd for å få maling på gulvbelegget.)

Så kanskje blir gangen ferdig før den "Lille i Magen" bestemmer seg for å gjøre sin entrè!

lørdag 10. april 2010

Mentalbeskrivelse av hund



I dag har vært en spennende dag! Apollo har vært med på en mentalbeskrivelse av hund (MH). Testen går rett og slett ut på å teste hundens mentalitet i ulike momenter i ei testløype som her var lagt i en skog. De ulike momentene er kontakt, lek, jakt, aktivitet, avstandslek, overraskelse, lydfølsomhet, spøkelser, lek og tilslutt skudd.

Det er noe vi aldri har vært med på før, og vi har på ingen måte trent på noen av momentene som testes. Jeg var veldig spent på hvordan det ville gå, men satte min lit til at Apollo ville være seg selv. Og det var han! Både jeg og oppdretteren er meget godt fornøyd med resultatene!

Under ser dere bedømmelsen Apollo fikk på de ulike momentene i testen. På nesten alle momententene scorer han over gjennomsnittet for rasen.