tirsdag 20. oktober 2009

Dagene går!

Hei alle sammen!

I dag hadde jeg planlangt et lite besøk hos naboer sammen med Prinsessa, men... Da vi kom innom døra hos dem fikk jeg migreneanfall. Prinsessa ble satt igjen hos naboene, mens jeg reiste hjem og la meg! Takk for gode naboer!!! :) Og bestemødre som stiller opp!

Heldigvis kom jeg meg etter noen timers søvn, for da bars det av sted på synstest (som jeg i utgangspunktet var litt redd for at kunne utløse migreneanfall...). Der fikk jeg vite at mine skjeve hornhinner gjør at jeg ser dårligere på venstre øye enn høyre øye, og jeg ble anbefalt å bruke briller når jeg sitter forran PC'en. Så jeg får vel plukke meg ut innfattning senere en dag.

Etter synstesten skulle jeg rett til fotografen for å få en visning av bildene som ble tatt av Prinsessa for en liten tid tilbake. (Pappa måtte være sjåfør, for formen min var ikke helt på topp...)
KJEMPE fine bilder! Så nå gjenstår det å velge noen bilder til en montasje for å ha på veggen hjemme. Det blir ikk lett! En liten overraskelse var at det hang et DIGERT bilde av Prinsessa med englevingene på inne i butikken hos fotografen! Fotografen sa at hun gjerne ville bruke et av bildene av Prinsessa med englevinger på til å lage et utstillings-julekort, men det ble et stort bilde istedet! :)

Selv om hodet mitt nå kjentes ut som om det kom til å sprekke, så bare måtte jeg innom KappAhl en tur for å se på VintageStories kolleksjonen. Jeg klarte å kjøpe meg en kjole, en bolerojakke med fuskpelskrave, en hårbøyle til meg selv.


Og til Prinsessa kjøpte jeg en kjole, en cardigan og strømpebukse.


 Bildene er hentet fra: http://www.kappahl.com/no/

Det skal sies at det var GODT å ha sjåfør hjem igjen etter denne utflukten! Strengt tatt burde jeg vært hjemme, men det var så greit å få gjort unna avtalene hos både optikeren og fotografen. Jeg er redd hodet kommer til å straffe meg til langt utpå dagen i morgen, som det vanligvis gjør etter migreneanfall...

I kveld har maleren som skal legge gulvbelegget for oss vært innom på Bjønnes for å se på "tingenes tilstand", og i morgen tidlig starter han å legge gulvbelegg på badet og vaskerommet! JIPPI!
Når gulvet er i orden på de rommene kan vi begynne med veggene også!


Ingen kommentarer: