mandag 7. desember 2009

Fritidshus til salgs!

Fritidshus til salgs!

Ikke bare pusser vi opp på Bjønnes, vi har også satt i gang med salg av fridtidsboligen vår. Jeg og pappa vært der og ryddet opp litt før eiendomsmegleren kom og tok bilder. På søndag var jeg og samboern dit og fyrte for å få litt varme i huset før det kom folk på visning litt senere på dagen. Nå venter vi i spenning på om noen vil kjøpe huset! Vet at andre hus i området har det tatt lang tid å få selge, så vi får se hvordan det går.På Bjønnes jobber fortsatt samboer'n med listverk! Det er en stor jobb! Men nå har vi iallefall fått inn alle dørene, med utforinger og listverk! På lørdag fikk jeg kjøpt dørhåndtak, så nå er dørene faktisk helt ferdige.
På samme shoppingrunde kjøpte jeg også gardinstenger, et sett gardiner og en skjell lampe. Så pengene fikk da føtter å gå på!
Nå har jeg fått høre at elektrikerne skal komme på fredag, og da er det vel klart for rørleggeren å komme igjen over helga. Men... Jeg tror det ikke før jeg får se det. ;)

Apollo-gutten er igjen på besøk hos oppdretterne, og på torsdag vender de snutnen mot Finland. De skal selvfølgelig på hundeutstilling. Hva ellers? God tur, og masse lykke til!

Jeg skal skjerpe meg og ta litt bilder på Bjønnes, men det er litt dårlig med belysningen på en del rom (ettersom vi elektrikerne ikke er ferdige). Så vi får se om jeg får tatt noen bilder mens det enda er dagslys i løpet av de nærmeste dagene.

Ha en fortsatt fin uke!

Ingen kommentarer: