onsdag 30. september 2009

Morgendagen


I morgen skal jeg være sammen med "Prinsessa". Eller hjemme blir vi vel ikke, for kl 13 har vi avtale hos fotograf. Da skal Aurora fotograferes! Ikke spesielt passende med utslett rundt hele munnen, men det kan vel retusjeres bort på bildene får vi håpe! Det er ikke så greit å la være å slikke seg rundt munnen når snørra renner, og siklet renner for det kommer flere tenner....
Fikk beskjed om at vi kunne ta med to antrekk til fotograferingen, et hverdagsantrekk og et litt finere. Men det burde ikke være for glorete og mønstrete klær! Jenta har da mye klær, men nå finner jeg ingenting som jeg synes passer til anledningen!!! Så vi får se hva vi ender opp med i morgen!

søndag 27. september 2009

Travle dager

Vanvittig lenge siden sist!

Det er travelt å begynne på jobb igjen. Har vært på en 2-dagers samling med kurs, ett kveldskurs og ikke minst vært på jobb istedet for hjemme i permisjon med "Prinsessa". Sammen med noen medarbeidere har jeg også startet på pilatestrening, men det er bare en kveld i uka. 
Selvsagt har det også blitt noen timer med jobbing på Bjønnes! 



I tillegg har vi feiret 1 års dag! Kjempe morsomt! "Prinsessa" syntes det var stor stas med pakkene (ikke minst papiret, hihi!) og gjestene! Samlet til selskap på Bjønnes for da fikk vi inn alle 20 gjestene på en gang, istedet for flere dager med selskaper hjemme i Brauta. :)

Innimellom dette har jeg prestert å bli forkjølet og ha fire migreneanfall. Jeg som vanligvis bare har 1-2 anfall i året....
Så jeg synes det har blitt travelt etter at jeg startet på jobb igjen.

mandag 7. september 2009

Helgas framskritt på Bjønnes

Akkurat som vanlig går ting litt i rykk og napp på Bjønnes. På søndag fikk vi malt stuetaket og spisestuetaket. Lagt asfaltplater på en vegg på "Prinsessa's" soverom, og vi kom nesten hallveis med legginga av takplater på rommet hennes! Og alt dette etter en sen start på søndagen. Fantastisk!!!

Et bilde av taket på stua, vestre side er ikke malt enda og høyre side er nymalt. Det er litt dårlig lys, men taket ble faktisk hvitt igjen! Hærlig!


Men som dere ser, er det fortsatt igjen mye å gjøre på "Prinsessa's" første egne rom!


onsdag 2. september 2009

Hvitt soverom!

Nå har samboer'n egenhendig kommet på tanken at hvitt soverom hadde vært fint!
Det hadde jeg aldri trodd!!! Men da er det avgjort! Egghvitt soverom!