søndag 10. januar 2010

GODT NYTT ÅR!

Ja, da har det blitt et nytt år! Og sannelig, det er utolig likt året som gikk. Jeg har i allefall ikke merket noen store forandringer enda. :)

Her i huset har vi fått jula ut av huset. Det er kun julegardinene som fortsatt henger oppe. Og det med god grunn... De andre stuegardinene er fortsatt i Brauta, og vi har ikke noe annet en julegardin (kappe) til spisestua. Så her må det til litt jobb med saks, strykejern og symaskin før vi har noe å henge opp. (Mamma???) :)

Som så mange andre har vi hatt en liten runde med omgangssyken i jula. Prinsessa ble selvsagt syk 1. juledag, når vi skulle ha middagsgjester. Det var mamma og pappa, og svigers som var bedt på middag, og de kom og spiste middag de. Pappa ble jo bare spydd på 3 ganger eller noe sånt før vi satte oss til bords...
Jeg og samboer'n ble syke 4. juledag, og ingen av oss kom oss på jobb den dagen. Vi var bedt til svigers på middag, men vi måtte melde avbud og ble hjemme på sofaen.
Ellers har vi hatt det kjempe fint i jula! Vi har vært hjemme, og hos familie og venner og har koset oss masse!Den lille i magen har vokst i løpet av jula, og nå har jeg fått ordentlig mage! Den lille er en sprelsk liten krabat, som gir tydelige tegn om at h*n er der! :) Var på svangerskapskontroll nå på nyåret, og alt er som det skal.
Det eneste som ikke er helt greit er bekkenet mitt. Det var jo heller ikke helt samarbeidsvillig da jeg gikk med "Prinsessa", og det rakk vel ikke å bli aldeles bra før jeg ble gravid igjen. Så det er vel ingen overraskelse at det er litt lite samarbeidsvillig nå heller.

Her er et bilde av Amaryllisen jeg kjøpte før jul, litt uti jula blomstret den med 4 store, fine blomster!


Som dere ser har den også et sideskudd med blomsterknopp, og nå holder den på å springe ut! Jeg har kuttet ned den stengelen som blomstret først, så nå venter jeg bare på nye blomster!

Ingen kommentarer: