onsdag 18. august 2010

God kveld!

En kjapp, liten oppdatering på hva som skjer hos oss.

Takoppløftet på nordsiden av huset er malt, og stilasjen er flyttet til sørsiden av huset så nå er det bare å skrape og male der også. Men det er jo litt kjedelig å male hus... ...så vi har gått løs med gravemaskin på en overgrodd, stenbelagt platting i hagen! Under ca 10 cm med gress og ugress kommer er det faktisk kløverstein! Nå har vi fått opp steinene, og vi har tenkt å vaske steinene og legge dem ned på nytt. Vi må bare få ordnet med duk og mer sand før de legges igjen. 

Ellers har Prinsessa startet i ny barnehage i dag, etter en 5 uker lang sommerferie! Og det var stor stas, var bare litt usikker på alle de nye voksne og barna en liten stund. Hun gleder seg allerede til neste barnehagedag som er på fredag! :)  

1 kommentar:

Anno 2009 sa...

Hei igjen. Koselig å "høre" fra deg igjen. Takk for kommentar!!! Nå har jeg fått lagt deg til blogglisten min igjen. Du skjønner at alle bloggene på blogglisten min forsvant en gang i våres, og jeg holder fortsatt på med å finne igjen alle som var der. Så det var veldig kjekt at du la igjen en kommentar hos meg;).

Håper dere har full nettilgang fremover snart. Hadde vært artig å se fremgangen på oppussingsarbeidet deres;).

Hvis jeg ikke har gratulert dere med en ny verdensborger, så gjør jeg det nå;).

Ha en fin kveld videre!!

Klem fra Marilinn