mandag 23. juni 2014

Helgas hendelser

Før jeg forteller om helgas hendelser må jeg bare fortelle at på fredag fikk vi gulvbelegg på resten av innerstua! Jippi!

Endelig gulvbelegg på hele innerstua!

Snekkerne tok langhelg og hadde fri på fredag, men før de tok fri fikk de lagt vindsperre på hele veggen mot gårdsplassen. Ble veldig lite innsyn og utsikt i helga for vinduene var også dekket med vindsperre. De tok også ut vinduet i loftgangen! Ikke så heldig med knapt 12 varme grader i helga.... Kaldt både i gangen, vaskerommet og på badet! 

Uten vindu ei helg med meldt bare 12 varme grader... 

Onkel "Snekker" kom heldigvis og hjalp oss med å få satt inn dører på lørdag. Så nå slipper vi å bare ha et dusjforheng mellom gangen og badet. Vips ble det dør til badet, vaskerommet og allrommet.
 
Luksus med dør til badet!

Min kjære har revet på badet og "kjøkken-badet" i 2. etg for å gjøre klart til å sette inn vinduer der igjen. Det har opprinnelig vært to store vinduer der, men så har de blitt byttet ut med ett lite vindu. Vi går tilbake til to store vinduer, så da måtte delingsveggen og badstua rives først. 

Riving pågår på badet og "kjøkken-badet" i 2. etg.

Den midlertidige døra og tilhørende pappvegg er flytter fra mellom allrommet og gangen, til mellom innerstua og mellomstua.

Kjekt med midlertidig dør og pappvegg...

Vi har også flyttet inn med senger og klesoppbevaring på innerstua, så der skal vi ha soverom i lang tid fremover. Flytting av alt mulig rot fra loftet gjenstår enda før vi kan begynne å rive der...

Den hjemmesnekkra køyesenga var den første som kom på plass i det midlertidige soverommet.

Ikke så mye å se for den som kjører forbi, men det betyr nødvendigvis ikke at det er stillstans ;)

I morgen håper jeg å komme med bilder av veggen med nye vinduer! :)
Ha en fin uke folkens! Ingen kommentarer: