mandag 16. november 2009

Uten bilder...

Fryktelig kjedelig at jeg ikke har bilder til dette innlegget, men jeg klarer ikke vente med å oppdatere dere på hvordan det går på Bjønnes.

Elektrikerne har fått opp stikkontakter og bryterer på stua, vaskerom, bad og "Prinsessas" rom. Men det er ikke helt ferdig, så vi har fortsatt ikke strøm på alle rommene.

Rørleggeren er nesten ferdig med å montere dusjen! Den ble ikke så stor og brutal som jeg fryktet! Den ble faktisk ganske fin! "Prinsessa" har allerede vært inni dusjen og testet "badekaret" (uten vann). :)

I kveld er oppvaskbenken på kjøkkenet kommet på plass igjen. Nå er håpet at rørleggerne snart kommer tilbake og kobler på rørene, slik at vi kan få vann i 2. etg. igjen... (De har også igjen litt jobb med tilkobling av vifteradiatoren i spisestua, og varmtvannstanken i kjelleren).

Og ja, i helga ble det satt opp endel taklister!!!
Rommene blir plutselig mye mer ferdige når listverket kommer på plass!
På badet, vaskerommet og "Prinsessas" rom er taklistene oppe!
På vaskerommet er også hjørnelistene på plass!
På badet er vinduet ferdig utforet, med listverk rundt!

Det som mangler på badet nå, er dør med utforinger og listverk, og ikke minst vann og strøm! Så det ser ganske ferdig ut, men det er fortsatt et stykke igjen til brukbart bad...

Vinduene på spisestua har fått et strøk maling på karmene, og i morgen får trolig kjøkkenvinduene også et strøk maling. Det blir fint! Er så heldig at svigermor skal dit å male vinduskarmene. Fantastisk!!! :)1 kommentar:

Maliva`s verden sa...

Hei takk for at du linker til konkurransen min, ønsker deg lykke til i trekningen:o)klem fra Maliva